Leer ons kennen

Praktijkhouder Rob

Waterland Fysiotherapie wordt geleid door Rob de Vries. Rob heeft zijn roots in de sport liggen: naast een intensieve en diverse persoonlijke sportbeoefening heeft hij de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam afgerond. Na de ALO is hij gestart met de opleiding Fysiotherapie in Utrecht en is afgestudeerd in 2000.

Om nek- en rugklachten nog beter te kunnen begrijpen en te behandelen heeft Rob de opleiding manuele therapie gevolgd aan het SOMT in Amersfoort. In 2007 is Rob afgestudeerd en is nu geregistreerd manueel therapeut.

Daarnaast heeft Rob zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de behandeling van hoofdpijn en duizeligheid. Hiervoor heeft hij diverse opleidingen en cursussen gevolgd zodat hij deze soms zeer beperkende en invaliderende klachten kan beoordelen en behandelen.

Sinds 2006 praktijkhouder Waterland Fysiotherapie.

Bekijk zijn opleidingen

Leer ons kennen

Fysiotherapeut Joyce

Joyce Groot heeft de opleiding CIOS afgerond in Haarlem met als hoofdkeuze Ortho-bewegingsagoog. De combinatie van
haar enorme interesse in het menselijk lichaam en het plezier dat ze heeft in het werken met mensen heeft Joyce doen kiezen voor de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht.

Joyce heeft veel ervaring als fitness instructeur in de fitnessbranche. Bovendien heeft Joyce jaren op top-niveau geschaatst. In combinatie met haar kennis op het gebied van fysiotherapie stelt dit haar in staat om voor u een revalidatie/behandelplan op te stellen dat het beste bij u past. Ze staat met veel enthousiasme voor u klaar.

Afgestudeerd:

  • In 2007 CIOS te Haarlem
  • In 2013 aan de Hogeschool te Utrecht als fysiotherapeut
  • In 2018 Manuele Therapie aan het SOMT

Werkt sinds:

  • 2013 als fysiotherapeut bij Waterland Fysiotherapie
  • 2013 als fysiotherapeut bij Medisch Centrum IBIS

Leer ons kennen

Fysiotherapeut Sanne

Sanne Verlaan is in 2022 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Het leukste aan het werk vindt ze het zoeken naar een passend behandelplan samen met de patiënt, waardoor zijn of haar doelen zo snel en goed mogelijk behaald worden, op elk niveau. Op dit moment is ze zich nog aan het oriënteren waarin ze zich verder wilt gaan specialiseren. 

Naast haar werk als fysiotherapeute is Sanne  fanatiek bezig met haar paard in de dressuursport en is ze geregeld in de sportschool te vinden.

Leer ons kennen

Fysiotherapeut Martin

Martin Keijzer versterkt sinds september 2022 het team van Waterland Fysiotherapie.

In 2016 is Martin afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens zijn opleiding en in het werk is Martin gaan focussen op sport-gerelateerde klachten en revalidatie bij knie en heup operaties. Samen met de patiënt de klacht beter te leren begrijpen en vervolgens aanpakken maakt het werk persoonlijk, leuk en uitdagend, daar is Martin van overtuigd.
Naast het werk is Martin graag in de natuur aan het sporten met golfsurfen, kitesurfen en fietsen

Afgestudeerd:

  • In 2016 Fysiotherapie aan Hogeschool van Utrecht

Cursus:

  • Dry Needling Systems (Amsterdam 2019)